Prince Georges 1 årsdag! =) =) =) =)

Även idag har varit "A buisy day in Stockholm!" Idag har vi varit och tittat inne på slottet i slottskyrkan och på kronjuvelerna i källarvalvet!    
=) Gud vad häftigt det var! Och på slottet hade de möbler från så långt tillbaka som 1500 och 1600-talet. Liksom kan ni fatta???! Idag har varit en minst sagt "kunglig" dag med mer än halva dagen på det kungliga slottet! Fast.... massor av shopping också såklart! =) =)
Och mer kungligt ska det bli nu för idag firar Storbritannien och kungafamiljen att deras lille prince George fyller ett år idag! TÄNK!!! Det är ett år sedan redan. Oj tiden springer fullständigt iväg! Men iallafall grattis från mig på din första födelsedag George och detta lilla "jubileum" Tänkte jag att vi skulle fira med några bilder på lillprinsen. Några från förta månaden när han äntligen tog sina första steg.... =) ÅÅÅHH som världen har väntat! =) =) 
Och sen kommer det även lite nya bilder från Idag. Som det engelska hovet släppte på hans första födelsedag! =)

Grattis igen! =) =) =) =)P.S Man fick tyvärr inte ta några bilder inne i slottet! =( =( =( =(

D.S


Familjesemester! =) =) =) =)

Hej från Stockholm! =) Nu har vi äntligen kommit fram till hotellet, Scandic Alvik där vi ska bo under vår lilla semester och jag har precis slagit upp Ipaden för att kunna skriva ett inlägg! =) =) Jag kommer att blogga så mycket jag hinner (och orkar) under semestern. Jag vill ju hålla er underrättade även nu när vi lämnat Skåne! =) =) =)
Oj vad det var en lång bilresa hit och i början av resan tyckte jag att man satt och skruvade på sig riktigt mycket. Men efter några bitar mat och lite dricka så ordnade det sig. =) Vi gjorde tre stopp på vägen och besökte bland annat en rastplats i Gränna och där var såklart fullt av polkagrisar! =) Man kunde även se hur polkagrisar görs...... Vi köpte en påse polkagrisar med oss och tre sorters kolor! =) =) =) =)

Nej! Nu ska jag gå och upptäcka huvudstaden! =) =)

Vi hörs!

/2009_e =) =) =) =) =) =)


Godiset i Gränna! =) =) =) =)Graviditetsrykten igen!?????

Jadå! Just nu svävar det graviditetsrykten över hertiginnan Kate igen! Hon och maken prince William är och hejar fram de brittiska tennispelarna i Wibeldon just nu och eftersom deras son, den goá och alltid så glada lille prince George fyller 1 år på tisdag nästa vecka väcker det tydligen misstankar hos engelska medier om ännu en graviditet och särskillt verkar de ha spanat in hertiginnans klädval en av dagarna i Wimbeldon:
 
 
 
 
Nja...... Jag tycker inte att man anar någon särskilld graviditet. Jo! Möjligen på den här sista bilden! =) Fast egentligen är det rätt tråkigt att höra de här ständiga gravidspekulationerna och framför allt måste det ju vara speciellt jobbigt för Kate i detta fallet! Att inte kunna gå någonstans utan att det spekuleras om hennes mage! 
 
Det blir mer och mer tydligt att det är som jag brukar säga: att först hetsar medierna fram ett giftermål och sedan när väl det har skett så spekuleras det om graviditeter och när det väl skett börjar man hetsa om att det väntas barn nummer två och sen tre och sen 4. Ja ni fattar! Det blir liksom lite som en ond cirkel som går runt runt! Nej! får jag lov att säga vad jag tror om dessa spekulationer så tror jag inte att hon är gravid. Och detta kanske låter lite krasst och tråkigt men jag hoppas faktiskt inte det! nä! Jag önskar att de får lite väl förtjänt egentid innan det händer och tid för sina representationer och att vara föräldrar såklart! =) =) =) =)  Lille George behöver de ju mest av allt nu när han är så liten! =) =)En annan sak som pekar neråt på de här ryktena just nu: Det är att deras son bara är 1 år och jag tror inte att de vill skaffa barn så tätt! Det brukar inte vara så när det kommer till kungligheter iallafall! Fast.... Vem vet, William och Kate kanske är "normbrytare" fast jag tror nog ändå på falskt alarm den här gången! =) =) =) =) =) =) =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =) =) =) =) =)
 
Källa: newmyroyals, kungligkoll.devote.se
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0