Bröllopsfeber på bästa sändningstid! =)

Nu gott folk har jag börjat jobba på webtidningen! Idag skickade jag in min första timlisa och skrev klart min första riktiga artikel.... den känslan alltså! =) =) =) Jag förstår om ni är förväntansfulla på att få läsa men jag är rädd att jag måste göra er besvikna. (artiklen handlar om pocketbokens dag som är den 4:e Augusti och den publiceras inte förrän då) Men att skicka in ett färdigt verk var ju helt fantastiskt, och speciellt ett arbete som jag så så himla nöjd med, magiskt! =) =) 
 
Ett annat ögonblick som var så magiskt att det nästan tog andan av en (eller så gott som) Det var den här dagen för 6 år sedan hela London var i festämning, när de firade bröllopet mellan Cathreine Middleton & Prins William, det fina paret som gjorde slut år 2007 efter nästan 5 år tillsammans men som liksom Carl Philip och Sofia lyckligtvis fördes samman igen av den starka kärleken till varandra och idag är det träbröllop för William och Kate. Dagen för deras bröllop har satt sig hos mig, jag har ju deras underbara bröllop på DVD och hur många gånger jag än tittar på det så är det omöjligt att tröttna den enorma kärleken och glädjen som brudparet delade med hela landet bröllopet tv- sändes ju så det  var verkligen bröllopsfeber på bästa sändningstid, skulle jag vilja påstå Fantastiskt! =) =) =)
 
Och nu tänkte jag bjuda på ett foto från just London som jag tog inne på hamleys i sommar. De hyllade hertigparet av Cambridge på ett alldeles speciellt sätt, i England är man otroligt glada för sina kungligheter:
 
 
Källa: @COPYRIGHT PRIVAT!!!
 
 

Första jobbdagen avklarad =)

Hej! Det känns så skönt att få komma med ett positivt besked nu efter all skit har hänt i välden, terrordåd i vår älskade huvudstad bland annat )= Det är så fruktansvärt tragiskt och hemskt, ska jag vara ärlig så har jag bara väntat på det. Så till skillnad från andra svenskar blev jag inte så chockad för har hela tiden sorgligt nog haft en känsla av att det också skulle drabba oss, att vi inte längre kunde fly ifrån det. I fredags mitt på eftermiddagen när folk firade in helgen som bäst slog min obehagliga profetsia in 14.53 när 4 oskyldiga människor miste sina liv och många fler skadades på grund av en enda människor. Jag tänker mycket och vill på alla sätt hedra de alla som råkat ut för denna otäcka del av vår historia, av vår nutid uttrycka mina kondoleanser för alla dessa oskyldiga. För att citera vår kronprinsessa känner jag en stor sorg över det inträffade och jag vill också uttrycka min tacksamhet och stolthet som jag och många andra med mig känner för den enorma uppslutning och värme både till polis men ja, alla människor visat i stockholm, för stockholm. Det är stort att få ta del av och tillsammans kan jag känna hopp att vi kommer att ta oss igenom det här, tack för den ack så viktiga insikten som visat många att inte gräva ner sig i utan att stå rakryggade och stolta och kämpa för vårt Sverige. <3 
 
Något sådant här är ju oerhört tufft att gå igenom och därför tänkte jag ger er en liten ljusglimt i mörkret, hur mycket ljusglimt det blir för er vet jag ju inte men jag tänkte berätta att jag började jobba idag. ÄNTLIGEN! <3 Det var väldigt kul, trivdes som fisken i varrnet och kände att det var väldigt enkelt att ta min plats i redaktionen och träffa alla nya och trevliga arbetskamrater som visat en stor framåtanda och passion för sitt jobb och jag tror att jag kan hitta några riktigt goda vänner bland de, så det känns jättebra! =) Dessutom hade vi ett väldigt givande redaktionsmöte idag. Nu är min provanställning som adminstratör för funkar.se igång fram till oktober iallafall, sedan får vi se om det blir förlängt till en fast anställning vilket jag såklart hoppas på! =) =)
 
 
Den här päronbiskwin fick vi och äta som fika idag, till det?? Kaffe med mjölk såklart..... (;
 
@COPYRIGHT PRIVAT!!!!

Om

Min profilbild
RSS 2.0