Varför inte återupprepa en succé? VINN UNIK TIDSSKRIFT FRÅN 2013 OM WILLIAM, KATE OCH DERAS BABY GEORGE (: (AVSLUTAD)

Den förra tävlingen har på bloggen blev ju en succé, så då tänker jag... varför inte sparka igång ännu en? Denna gången kan du vinna det här:
 
 
 
 
En tidsskrift från 2013 ganska  unik i sitt slag, den är rikt fotoillustrerad med både tidigare sedda och en del bilder som inte tidigare setts så ofta. Den följer William och Kate från deras första möte enda fram till deras son Georges födelse. Den är inköpt i London. Jag tänker att vi kör samma system som förra gången, ni som vill vara med kommenterar inlägget här på bloggen (samt om man är med i en av de kungliga FB gruppera som jag också är med i, vilken det är) Om en vecka (på söndag alltså) dras vinnaren i en utlottning och jag kontaktar den lyckliga. Eftersom vi inte anordnar tävlingar så ofta så står jag för frakten även denna gång. Ett stort lycka till önskar jag alla som deltar! (:
 
  
 
 

Men.... Det här stämde ju inte...?

Jag måste göra en rättelse! För ett tag sedan skrev jag att Kate gjorde sitt första framträdande sedan graviditeten blev känd. Men efter en stunds funderingar kom jag ju på att det inte stämde! Hon visade ju sig faktiskt innan hon var tungen att dra sig tillbaka på sin svärmor Dianas dödsdag för att hedra henne och då visste vi om att Kate var gravid igen, dock syntes ju ingen direkt "baby bump" vid det tillfället då det bara gått 12 veckor in i graviditeten! (:
 
 
Källa: popsugar.com, youtube.com/theroyalfamilychanel
 

Prinsparet och Blondinbella på samma välgörenhetsgala!

I samband med project playgrounds senaste välgörenhetsgala gjorde prinsessan Sofia sitt första  framträdande efter en tids mammalediget med prins Gabriel. Sofia var väldigt vacker som alltid men hon och maken var inte de enda folk kände igen. Blondinbella fanns också på plats med nytt sällskap (hampus) som vi hittills inte vet så mycket om) men det intressanta är inte hennes sällskap för kvällen utan det är att det efter en ny bild på prinsessan och  isabella tillsammans spekuleras för fullt i om de tu har ett gemensamt project på gång. Kan de båda inlett ett sammarbete?
 
 
 
 
 
 Isabella skriver på sin blogg att även prins Gabriel befann sig på  privata  lunchen med prinsessan, fast sovande i sin barnvagn kan vi förmoda.
 
Källa: svenskdam.se, expressen.se, @COPYRIGH Isabellalöwengrip.se

Om

Min profilbild
RSS 2.0