GRATTIS CHARLOTTE!!!!!!!!!!!!!

Vilken stjärna!!!! Såg precis när Charlotte Kalla på det mest osannolika sättet åkte hem Sveriges  åttonde VM- medalj i Falun: Ett Brons! =) =) =) =) =) =)
 
Det var minsann ett lopp som hette duga. Hon lyckades dock inte knäcka den nyblivna världsmästaren, Norges Therese Johaug men hon kunde på ett minstsagt heroiskt sätt knipa en välförtjänt bornsmedalj.
 
När vi satt framför tv:n, såg charlotte komma upp för en utav de alla mördarbackarna och kunde konstatera att "nej det blir inget guld till Charlotte Kalla denna gången. Vi får hoppas på Sofia Bleckur".
 
Och då började man ju såklart ändra om i tankebanorna lite. Man började liksom hoppas att kanske, kanske kan Sofia knipa bronset om vi har riktig tur. (Kalla var ju så sliten att hon knappt såg ut att orka ta sig upp för backen så att hon skulle ta en medalj var ju bara att slå ur sig efter att man sett det, det fanns ju inte på kartan då.
 
Men sen när vi verkligen trodde att allt medaljhopp för Charlotte Kalla var ute, så lyckades hon på ett mirakulöst sätt som ingen trodde var möjligt komma så nära norska supergeniet Marit Björgen (som i stort sätt hade säkrat silvermedaljen) att det bara skilljde typ 34 sekunder. Så Charlotte lyckades då lägga sig bakom henne och ta hem bronsmedaljen till Sverige. Nu är Charlotte den första svenska kvinna någonsin att ta fyra medaljer i ett och samma världsmästerskap, hon är numera histotisk mina damer och herrar!, hon är historisk Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!! =) =) =) =) =)
 
STORT, STORT GRATTIS CHARLOTTE KALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =) =) =) =) =) =) =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.S
 
Såhär sa Charlotte själv om det historiska loppet:
 
 
Källa: svt.se, NSD.se
 
D.S

Födelsedagsbarnet i vinterlandskapet! =) =) =) =) =) =)

I Fredags var det kusinen prinsessan Leonore som fyllde 1 år. Och idag den 23:e Februari är det vår andra lillsessa, glädjespridare och lilla charmtroll Estelles tur. Och även om jag inte mår så bra idag så måste jag bara få säga: Grattis, grattis, grattis Estelle!!!! =) =) =) =) Idag fyller du 3 år och blir en stor tjej! Du växer så att det knakar och jag tycker att det är sååå himla roligt att få följa din utveckling!
Hoppas att din dag varit fantastisk och jag önskar dig all  lycka och välgång i framtiden!
 
Ett Stort grattis på treårsdagen från oss på klubbenprinsessan! 
 
Och som alltid på de kungliga småttingarnas födelsedagar har hovet låtit publicera nya bilder av födelsedagsbarnet på sin hemsida. De här är gissningdvis tagna tidigare i år:
 
 
 
 
 
 
 
 
/2009_e =) =) =) =) =) =)
 
Källa: Kungahuset.se, Aftonbladet.se
 
P.S här är en liten video från aftonbladet.se:
 
 
D.S
 
 

Nya bilder på prinsessan Leonore! =) =) =) =)

Idag vill vi framföra våra hjärtliga gratulationer till minstingen i kungafamiljen: Lilla Leonore som fyller ett år idag! =) Gud vad tiden har gått fort, vart har den blivit av!??? Det var ju nyss som detta inslaget visades på nyheterna:
 
http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/prinsessan-madeleine-fick-en-dotter-2556142
 
Och det kändes ju inte heller länge sedan de första bilderna på den lilla prinsessan trillade in:
 
 
 
 
 
 
Och....... Alla minns vi väl hennes första officiella framträdnade på nationaldagen???? Heeelt fullkomligt bedårande:
 
 
Ja! Det finns mycket att titta tillbaka på och förundras över en dag som denna när lillsessan fyller ett år! =) =) =) =)
Stort grattis från mig och klubbenprinsessan
 
Psssst...... Om bara några dagar fyller kusinen, den alltid lika glada och det lilla yrvädret Estelle 3 år.
 
Här är de officella födelsedagsbilderna på lilla Leonore tagna på slottet för bara några veckor sedan:
 
 
 
 
 
Ja! Jag tycker att man efter att ha sett dessa urgulliga bilder kan konstatera att vår minsta sessa är väldigt, väldigt lik pappa Chris, fast hon har nog fått mamma Madeleines ögon.......... Och titta!, Hon vinkar redan som en prinsessa! =) =) =) =) =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =) =) =)
 
Källa: Kungahuset.se
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0