William & Kate väntar tillökning! =) =) =) =) =)

Så då var de sanna trots allt! Graviditets ryktena som svärmade runt hertiginnan Kate för lite drygt 2 veckor sedan bekräftade det brittiska hovet att Prince William och hans hustru Kate väntar sitt andra barn. Lille prince George 1,5 ska alltså bli storebror, så roligt! Jag är så glad för deras skull verkligen! =) =) =) =) =)
 
Något som är mindre roligt med graviditetsbeskedet är såklart att precis som förra gången, då hon väntade George så lider Kate av allvarligt illamående. (Något som man nu kunnat diagnostisera som Hypherensis Gravidarium och det betyder att man blir ganska kraftigt illamående av sin graviditet) Det svåra illamåendet har tyvärr återrigen satt käppar i hjulet för stackars Kate som gjort både att man tvingades gå ut med beskedet innan tredje månaden. Och den har också tvingat den blivande tvåbarnsmamman att ställa in sin första officiella resa på egen hand utan wWlliam och George men nu blir det tyvärr så att pga den svåra graviditeten får William åka istället för hustrun. =( (Tråkigt men så är det.......)  =( 
 
Förra gången blev ju illamåendet så illa att hon var tvungen att läggas in på sjukhus!
 
Denna gången vet man inte så mycket om själva sjukdommen och inte så mycket om den kommande bebisen heller. Bara att Kate nu vårdas av läkare på  hennes och prinsens hem Kensington Palace. Man har inte heller fått veta tills när förlossningen är beräknad att ske. Men vi får verkligen hoppas att Kate slipper sjukhusvistelser den här gången! =) =)
 
Självklart kommer vi att följa denna graviditeten från scratch! Man längtar ju redan nu efter några babybumps och det spekuleras redan nu om könet. Paret ska även ha uttalat sig om att de vill ha en liten flicka den här gången och blir det nu en liten prinsessa så är Diana ett högt tippat namn såklart! =) =) =) =) (Det är väl högst troligt att de kommer att döpa henne till Diana på något sätt isåfall. Om inte det blir ett tilltalsnamn så kanske ett andra eller tredje namn???? Eller blir det kanske Charles om det blir en pojke efter barnets blivande farfar prince Charles???
 
Vi får se! Det ska bli väldigt spännande och följa iallafall när storbrittanien får sin andra kungliga bebis på ganska kort tid! =) =) =) =) =) 
 
Jag uppdaterar er såklart så fort jag hör något mer om William och Kates babylycka!
 
Snart bör det väl förresten vara dags för furst Albert och furstinnan Charlene att välkommna sin lilla bebis till världen......???? =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =) =) =) =)
 
 
 
Källa: Dailymail.co.uk
 
 

Estelles förskoledebut! =) =) =) =)

 
 
Det har hänt en del i den kungliga världen under min frånvaro här på bloggen. Och den händelsen jag tänkte blogga om idag är Prinsessan Estelles förskoledebut! =) =) =) =)
 
För nu har hon börjat förskolan! (Det hette ju tidigare dagis......) Men iallafall så har hon gjort debut på sin nya förskola "Äventyret" i Danderyd. Äventyret är en förskola som drivs enligt ur och skur konceptet vilket då innebär att man är väldigt mycket ute i naturen (Även i regn och rusk) Så det gäller att: ha kläder efter väder! Herregud vad lärarna tjatade på en om det enda fram till 9:an! Haha! =) =) =) =)
 
Prinsessan Estelle, 2,5 anlände till förskolan tillsammans med både Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel som när de fick frågan om varför de valt just "Äventyret" till sin dotter svarade: "Vi har blivit rekommenderade detta av vänner vars barn går här, Och som hon känner, så att det känns bra! Också att det är mycket som har med naturen och skog och mark att göra".
 
Det var en mycket förväntansfull liten prinsessa som sen gick in på förskolan för att påbörja sitt nya liv som "knopp" (De minsta barnen på förskolan "äventyret")
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Estelles röda fjällräven - ryggsäck tycker jag är så himla fin! =) =) =) När kronprnsessparet fick frågan om vad som fanns i den svarade mamma Victoria: "hemlisar"
 
Det är nastan så att man skulle vilja ha en sån där "hemlis-ryggsäck" själv faktiskt! =) =) =) =) =)
 
 
/2009_e =) =) =) =) =)
 
Källa: Aftonbladet.se

Back in business! =) =) =) =)

Hej nu är jag äntligen här igen! =) =) Jag har ju haft ett litet blogguppehåll nu på grund av sjukdom och bristande ork men nu är jag här igen och det känns jättekul! =) =) =) Detta är mitt första blogginlägg från min nya lägenhet i Kristianstad. Jag har ju börjat skolan här nu som ni ju vet och jag trivs jättebra! =) =) =) =) =)
 
Under mitt lilla blogguppehåll har det ju hänt en del saker: Estelle har börjat på förskolan "Äventyret" i Danderyd, Igår var det ju val så Sverige kan komma att få en ny statsminister (Om Löwén nu lyckas bilda en regering) Ja... Sen har det kommit en massa babynyheter + att Prinsessan Madeleine och Chris sägs ha en äktenskapskris......
 
Allt detta ska jag försöka hinna blogga om i veckan men ni vet det är mycket med skolan nu och långa dagar så att jag kan inte lova att det kommer bli tid för så mycket bloggande som jag hade önskat!
 
Vi hörs när vi hörs helt enkelt men nu vet ni att jag är back in buissness iallafall! =) =) =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =) =) =)
 
 
 

Haha! Hittade den här bilden och tyckte att den var så rolig. Kungen med två tummar i luften! =) =) =) =) =) =) =)
 


Om

Min profilbild
RSS 2.0