Ser man redan en liten bebismage?? =) <3

 Bara timmarna efter att Prinsessan Sofias graviditet blev officiellt gjorde den blivande tvåbarnsmamman sitt första framträdande i form av en representationsmiddag som kungen annornade på slottet, hon blev ledsagad och kom arm i arm med sin make och hon bar upp en helt ljuvlig röd långklänning. Men frågan är kan man redan se en liten skymt av den begynnande babykulan???
 
 
 
En liten "bump" tycker jag allt man kan se speciellt på den här nedersta bilden (den kanske framträder tydligare nu när man vet om det!?) =)
 
 
Så vad tror vi nu om könet på det här lilla barnet??? Jag hade tyckt att det varit roligt och jag känner starkt på mig att det blir en liten prinsessa den här gången så jag håller fast vid det. Enligt mig blir Alexander storebror till en liten syster. =)
 
Här är en film från tillfället i fredags förresten, när prinsparet går på mattan som leder fram till salen  där middagen ska äga rum åtföljd av en massa smattrande kameror och gratulationer förstås! =)
 
Källa: Facebook.com/RoyalHighness

3 blir 4!!! 😍😍😍

Nu är jag så Åter i Kristianstad och mitt rum efter fem månader och jag måste faktiskt säga att det känns riktigt bra att vara här igen. I veckan fick vi reda på att skådespelaren Morgan Alling och hans fru fått tvillingar sedan tidigare har de två söner som så klart nu uppges Vara glada över att ha fått två nya småsyskon, det blev en pojke och en flicka som föddes den 15:e i tredje jag visste inte att de skulle ha barn igen så det var en glad nyhet. Den nyblivna tvilling pappan förkunnade nyheter genom att lägga upp en video på Facebook med alla familjemedlemmarnas skor medan han räknade de och längst ut på kanten av skostället kunde man se 4 par skor i småbarnsstrolek. Men den förvåningen var ingenting gentemot den totala förvåning som jag fick uppleva tidigare idag när jag också det via facebook fick veta att prins Carl Philip och hans prinsessa Sofia väntar barn igen! =) Oj vilken rolig nyhet och jag var intet oanande om detta men jag har förstått i efterhand att det pågått spekulationer om det. Prinsparet är beräknade att bli föräldrar igen i September och det betyder att Prins Alexander som fyller ett år nu den 19:e April bara blir ett och ett halvt år äldre än sitt syskon så nog kan man säga att det gått fort för Sofia och Carl Philip, barnen kommer tätt och de får fullt upp som småbarnsföräldrar sedan. Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia väntar nu med glädje på sitt 6:e barnbarn som de den här gången blir farmor och farfar till. Jag får väl lov att citera Morgan Alling (med en liten egen tappning) Prinsfamiljen ska växa: "3 blir 4". Nu får vi ju följa ännu en graviditet och det ska bli kul! =) =) =) =)

 
Här är den nyaste bilden på den växande lilla familjen och prins Alexander har ett stort leende på de små läpparna och han är så lik sin mamma tycker jag! =) =)

@COPYRIGHT OCH FOTO¨: KUNGAHUSET.SE!!!!


HÄR ÄR DEN!!! =) =) =) =) <3

 
Vad tror ni gömmer sig inuti den här påsen??? Jo! DET ÄR JU MIN...... STUDENTMÖSSA!!! =) =) =) =) och min RIKTIGA studentmössa den här gången! <3 <3 <3 <3 
 
Den kom på posten idag och jag är så himla nöjd med den, blev verkligen precis som jag hade tänkt mig. <3 
 
 
 
Den 16:e Juni är det så äntligen dags att ta på sig den och få bära den en hel dag!! =) Känner på mig och vet att det kommer att bli en av de bättre dagarna i mitt liv och absolut större, (men först väntar ju en bal!)
 
 
Haaaaapyyyyyyyyy!!!!!, vad tycks??? =) =) =) =) =)

Om

Min profilbild
RSS 2.0