Nu är det officiellt: Prinsessfamiljen flyttar till Storbritannien!

Hej på er från sjukstugan! =( =(  Jag har blivit sjuk igen, stannar hemma resten av veckan så att jag får sköta dagens inlägg från sängen tyvärr! =( 
 
Vi nåddes precis av en lite tråkig nyhet här hemma i Sverige. Aftonbladet skriver att prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore samt hennes kommande syskon kommer att lämna Sverige för att flytta till Storbrittannien. (Förmodligen till London enligt hovexperten Jenny Alexandersson)  
Och det är klart att det är tråkigt för oss här hemma i Sverige det är det ju såklart och speciellt för den närmsta familjen att de nu väljer att emmigrera. 
 
Enligt Jenny Alexandrsson tros detta vara ett gemensamt beslut Chris och Madeleine emellan och 22:e Maj ska enbart Chris ha skrivit sig i Storbrittannien. (Vilket då inte tolkades som att prinsessan och barnnen också skulle flytta) Men nu är det alltså officiellt att även de kommer att följa med)
 
Hovet kan i samband med detta bekräfta att den beräknade flytten kommer att ske under hösten. Så att vi kommer ju fortfarande att få njuta av prinsessfamiljens glans under hela sommaren och förhoppningsvis också på bröllopet mellan Carl Phillip  och Sofia (Om inte födslen krockar med det) För vi har ju faktiskt en ny kunglig födsel att se framemot innan den lilla familjen flyttar. Och födseln är ju något väldigt stort för oss här hemma som vi såklart ser jättemycket framemot! =) =) =) =)
 
/2009_e 
 
 
En bild från deras möte med påve Francisckus i Rom! =)
 
Källa: svenskdam.se
 
Allmänt | |
Upp