Nu går prinsessan Sofia på mammaledighet: sista uppdraget utfört! <3 (:

I förra Veckan gjode Prinsessan Sofia sitt sista kungliga åtagande innan hon blir mamma för andra gången. Hon närvarade vid ett miljöseminarium i Båstad för hennes hjälporganisaton "Project Playgrounds räkning".
 
Prinsessan och prinsen tillbringar gärna mycket tid i Båstad och är väldigt förtjusta i den skånska staden av en speciell anledning: Det var ju där som dåvarande Sofia Hellqvist träffade sin prins för ungefär 9 år sedan. <3
 
Men nu var alltså Sofia tillbaka i sin kungliga roll liksom förra året med den skillnaden att hon nu är höggravid. Trots att det nog är tungt och bära runt på babybulan nu (och förmodligen ännu lite besvärligare med tanke på värmen som var just vid den tidpunkten förra veckan) så var hon på strålande humör, bar med sig ett stort leende och ställde gärna upp på intervju med expressen. 
 
När hon fick frågan om hur det gått med magen under dagen så skrattade hon och sa skämtsamt "jo det är lit tungt och varmt väder, "det är det nog inte många som hade klarat av" (= (:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Källa: svenskdam.se, expressen.se, hänt.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0