"Double weddings" i Storbritannien

Prinsessan Eugienies pojkvän sedan 7år tillbaka Jack Brooksbank har firat till henne de ska gifta sig! 
Det var tidigare idag som den glada nyheten eklaterades och detta betyder alltså att det blir dubbla uppsättningar kungliga bröllop i Storbrittannien i år, hur underbart!??? Jag längtar verkligen men jag tror dock inte att prinsessan Euginies bröllop blir i samma stora skala som prince Harry och Meghan Markles. Hon är ju lite av en "doldis" i kungahuset då hon är dotter till prince Andrew och hans ex-fru Sarah Furgesson så hon har ju inte en lika central roll som Harry, då hon inte har några uppdrag inom familjen i den bemärkelsen. Det har inte sagts något än huvida en tv-sändning kommer att föregå eller ej jag tror tyvärr inte vi ska räkna med det som sagt men vi kan iallafall hoppas att vi får se bilder och några klipp från deras stora dag, kanske till och med vara med när Eugiene förs till altaret av sin pappa?
Inte heller något datum har bestämts än men prince Andrew sade tidigare idag när han fick frågor om det att det är lite att fixa med innan de kan fastställa det och såklart också att han är väldigt glad för den blivande svärsonen och dotterns skull.
 
Prinsessans fästman Jack Brooksbank har aldrig tidigare gett intervju i tv förrän idag när de nyfölovade berättade om sin förlovning. Jag tyckte att jack gav ett väldigt posstivt intryck och deras kärlek går ju inte att ta miste på. Det fullkomligen lyser om den båda två. <3
 
 
Här är förlovningsringen och som många tidningar redan sagt så är den väldigt lik den ring Sarah Furgesson en gång bar.
 
 wwww.standrad.co.uk, youtube.com.
 
https://www.youtube.com/watch?v=FPZn3IIN_fw
https://www.youtube.com/watch?v=yP6aRiGXUmY
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0